Werkzaamheden:

Wij van SV Sportscars doen verschillende werkzaamheden variërend van inbouw van bij ons bestelde (performance) onderdelen tot een volledige revisie van een motor of een motor wisselen voor een betere of snellere versie.

 

Inbouw aftermarket onderdelen

Een van de werkzaamheden die wij uitvoeren is de inbouw van aftermarket en performance onderdelen, denk hierbij aan de installatie van een nieuw uitlaatsysteem, verlagingsveren/schroefset, velgen of motor upgrades zoals andere nokkenassen maar ook het inbouwen van Led en xenon verlichting.
Wij zijn dealer van vele merken en kunnen dit naast bij u thuis bezorgen ook voor u inbouwen tegen zeer interessante tarieven.
Voor meer informatie kijk gerust hier op onze inbouw pagina.


 

Revisies

Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van de ZZ serie motoren van Toyota, dit zijn de 1.4 vvti (4ZZ-FE) 1.6 vvti (3ZZ-FE) en 1.8 vvti (1ZZ-FE) motoren die Toyota in de periode 1999-2007 heeft gebruikt in veel modellen. Helaas hebben deze vaak een kans op ernstig olie verbruik met mogelijk ernstige gevolgen.
Voor meer informatie kijk gerust op onze speciale revisie pagina voor meer informatie: Toyota motoren revisie

Van elke revisie maken wij een verslag en die kunt u hier vinden.

 

Motorwissel /swaps

Naast een revisie is een motorwissel een populaire optie, hier word de motor dan gewisseld voor eenzelfde complete en goed werkende motor.
Ook is het mogelijk er een ander type motor in te leggen bijvoorbeeld van een sportievere versie of een ander type auto om zo meer vermogen te krijgen of gewoon iets bijzonders te hebben.
Kijk hier voor meer informatie over motor swaps.

Bekijk ook gerust deze pagina met swaps die we reeds hebben uitgevoerd.

 

Projecten

Projecten zijn grotere werkzaamheden die we uitvoeren, denk hier aan een turbokit of superchargerkit monteren maar ook een motor helemaal upgraden met sterkere interne delen voor meer vermogen, of electronische opties toevoegen aan een auto die deze standaard niet had. Maar ook motorswaps zijn een project op zich.
Voor meer informatie over onze projecten kijk gerust hier.

 

Leenauto:

Voor onze klanten hebben we een leenauto beschikbaar, klink hier voor meer informatie hierover.

< Terug