Projecten

Naast motorwissels, revisies en inbouw van aftermarket onderdelen doen wij ook aan project werk.
Dit kan van alles zijn van uitgebreide revisies met bijvoorbeeld inbouw van extra aftermarket onderdelen, maar ook bodywerk zoals een auto kompleet opnieuw spuiten of montage van een bodykit. Ook bent u voor elektronica werkzaamheden bij ons aan het juiste adres zoals inbouw van extra opties zoals (originee) stoelverwarming of climate control maar ook werkzaamheden als inbouw van meters in dashboard of een methanol injectie etc.

Ook de grotere aftermarket onderdelen die meer tijd kosten dan een werkdag zoals turbokits en supercharger upgrades vallen bij ons onder projecten.

Globaal betekend dit dat projecten grotere specifiek voor de klant samengestelde werkzaamheden zijn en dit kan zo ver en zo specifiek gaan als de klant wenst. Waarnodig wordt dit gedaan met bedrijven waar wij veel mee samenwerken voor bijvoorbeeld spuitwerk en rvs laswerk.

Opbouw van de Blitz supercharger van onze eerste Celica demoauto:

Op onze projecten pagina vind je projecten die we reeds gedaan hebben, alle projecten die specifiek voor de klant zijn gemaakt, dit kan zijn van een auto kompleet over spuiten met nieuwe bodydelen tot aanpassen en inbouwen van performance parts zoals turbo's, superchargers.

Klik hier om voorbeelden van projecten die wij reeds hebben gedaan te bekijken.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor uw auto via:
info@sv-sportscars.nl
+31 (0)6-48542682

 

Wat foto's van verschillende projecten:< Back