Inbouw aftermarket

 

Naast het leveren van aftermarket delen via onze Webshop kunnen wij deze delen natuurlijk ook altijd voor u inbouwen. Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe sportieve einddemper, luchfilter systeem of schroefset, maar ook de inbouw van een complete turbokit is mogelijk voor uw auto.


Door de verschillende merken die wij leveren kunnen wij vele upgrade opties leveren van wegligging upgrades (BC Racing,Cusco Koni TEIN) tot vermogens upgrades voor verschillende Japanse merken (Apexi Blitz, HKS) en koppeling+vliegwiel (Competition Clutch, Clutch Masters, Fidanza) en LSD (KAAZ, Quaife) upgrades.
Maar het is natuurlijk ook mogelijk de Toyota specifike onderdelen van TRD en Monkey Wrench Racing te laten installeren.

Kijk hier voor ons volledige merk aanbod:

Deze premium merken zijn alle van zeer goede kwaliteit maar vaak lijkt het ook allemaal buiten budget te vallen, maar ook deze merken hebben vaak hele interessante opties die heel goed betaalbaar zijn of hebben we interessant geprijsde alternatieven.
Daarom hebben we voor bijvoorbeeld koppelingen en vliegwielen meerdere merken beschikbaar voor ieder budget.


Zo is Clutch Masters een premium merk wat waar veel van het werk met de hand door expert gedaan wordt en alles meermalig gecontrolleerd wordt op pasvorm en werking em hebben tevens een langere levensduur dan de originele of vele andere alternatieven.
Maar al die expertise zit wel een prijskaartje aan en dat is vaak wel buiten budget voor de straat gebruik en daarom leveren we ook Competition Clutch koppelingen. Dit zijn performance koppelingen voor een aantrekkelijkere prijs


Maar ook merken als Blitz en HKS leveren interessant geprijsde onderdelen zoals inlegfilters maar ook de Blitz LM power inlaatsystemen zijn scherp geprijsd.
Ook leveren wij allerlei uitlaat systemen van verschillende grote Japanse tuners zoals. Blitz, HKS, GReddy, Apexi

 


Maar daarnaast leveren we ook andere interessant upgrades voor verlaging en wegligging zoals schroefsets van BC Racing en Tein maar ook verlagingsveren van Eibach en Tein. Verder is de wegligging te verbeteren met swaybars, strutbars en braces van Ultra Racing, Hardrace en Cusco

Ook qua wielen ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn dealer van onder andere Rays (Volk, Gram Lights), Work wheels en Enkei.
Maar leveren ook mee budget vriendelijke merken zoals Rota, Dotz en meer. Of wel we hebben voor elk budget wel geschikte wielen die we kunnen leveren.
Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor opgeknapte en gepoedercoate gebruikte velgen en bieden wij de optie om uw wielset weer opnieuw te poedercoaten en schadevrij te maken.


Wat voorbeelden van aftermarket delen die door ons zijn geleverd en geinstalleerd op auto's van klanten:

Toyota GT86 met BC Racing schroefset:

Toyota Celica T18 2.0 GTi met BC Racing schroefset:


Mercedes C350 AMG met Work Gnosis GS2 Velgen en Eibach Swaybars en H&R verlaging:


Celica 1.8 vvtli met Injen inlaat, APR strutbar en Competition Clutch vliegwiel en koppelingset.


Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen auto.

info@sv-sportscars.nl

of Bel: 0648542682

< Terug