Blitz 2ZZ-GE Compressor Project:

Pagina 5

 

Zaterdag 15 September 2012:

Nadat de auto een uitgebreide testrit heeft gemaakt om alles langs te lopen, werd het tijd de auto klaar te maken voor zijn debuut tijdens Automaxx Super Sunday.

En gezien de auto een flinke tijd heeft still gestaan was een wasbeurt zeker geen overbodige luxe.

Nadat de auto helemaal was afgespoten hebben we de auto nog goed gewassen om al het vuil weg te krijgen en daarna begonnen met het poetsen van de lak, de ruiten schoon te maken en ook alles onder de motorkap goed schoon te maken en op te poetsen.

Na een middag werk was de auto klaar voor zijn Debuut.

 

Zondag 16 September 2012:

Samen met Clutch Masters en OMI Performance hadden wij 2 Pitboxen met een mooie ruimte er voor om de stands neer te zetten en onze Celica te laten zien aan het publiek.

Het heeft even geduurd voor als klaar was en we moesten op het laatst flink doorwerken om alles te krijgen zoals we het wilden, maar we zijn erg blij met het resultaat en de reacties die we er op kregen.

De laatste toevoeging die nog gedaan moest worden maar niet optijd af was voor Super Sunday was de installatie van de GReddy Catchcan.

Het enige wat nog gedaan moet worden is de aluminium buis van het filter naar de compressor te vervangen door een zonder de olie retour leiding aansluiting, behalve dat zijn we erg tevreden over hoe de catchcan geplaatst is.

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 Vorige

< Terug naar Projecten