Nieuws 2013:

1 Oktober 2013: Ride Round by SV Sportscars:
Wij waren al een tijd partners van Ride Round Racing Parts en deden al veel samen, en vanaf nu is deze band nog verder versterkt door Ride Round onderdeel van SV Sportscars te maken vandaar de text:
Ride Round by SV Sportscars!
Op www.rideround.nl is onze nieuwe webshop waar u allerlei nieuwe producten kun vinden en direct bestellen

8 Septemberl 2013: C'Day Landgoed Berkenrode in Doorn :
Zondag 8 September was het weer C'day en dit maal op het Landgoed Berkenrode in Doorn, een mooie locatie met veel mooie auto's en mooi weer.

 

Internationaal Toyota Treffen 2013 in Gemert:
Ook dit jaar was er weer een ITT en net als vorig jaar was dit in Gemert, altijd een gezellige meeting met veel verschillende Toyota's nieuwe tot klassiekers.


 

27 April 2013: Dockside Car Event in Urk:
Zaterdag 27 April was de tweede editie van het dockside Car Event in Urk, ook ditmaal waren we hier aanwezig samen met Clutch Masters Europe.


14 April 2013: Duits Autosport Festival:
Normaal niet iets waar je een bedrijf gespecialiseerd in Japanse auto's snel zal vinden, maar omdat het deel van het Time Attack Seizoen uitmaakte waren we er om William te ondersteunen en naar de finale te zien gaan!


31 Maart 2013: Wangan Warriors Kick-Off:
Ook de Wangan warriors organiseerden een seizoensopener, met een mooie opkomst en een hoog niveau, wij waren er aanwezig met de Celica T-Sport.


17 Maart 2013: Automaxx Streetpower:
Zoals ieder jaar is Streetpower de Seizoensopener voor 402 Events, dit jaar op het TT Circuit in Assen, ook deze keer had SV Sportscars samen met Clutch Masters Europa een pitbox.

 

13 Maart 2013: Nieuwe Bestickering Time Attack Yaris:
Net op tijd voor Streetpower, maar de bestickering op de zijkant van de Yaris zit er op en de SV Sportscars Time Attack Yaris is een feit.

 

20 januari 2013: Nieuwjaars Meeting Yarisclub.com
Yarisclub.com organiseerde een nieuwjaarsmeeting in Utrecht, lekker overdekt bij de McDonalds, wij waren er met de TTE Yaris en de Celica T-Sport.

 

< Terug naar Nieuws: