Nieuws 2012:

15 December 2012: Celicas.eu Dynodag:
Ook dit jaar weer organiseerde Celicas.eu weer een Dynodag voor leden maar ook mensen van andere clubs waren welkom om te zien hoeveel hun auto werkelijk leverde. Natuurlijk was SV Sportscars hier ook aanwezig met de Blitz Celica en TTE Yaris, maar ook William was aanwezig om te zien hoeveel zijn Time Attack Yaris levert na de motorswap.

 

12 December 2012: Ontwerp SV Sportcars Yaris Time Attack Auto:
Gezien wij William met zijn Yaris gaan sponsoren moest er ook en ontwerp komen met ons logo er op.

Dus bij deze presenteren wij het concept voor de Time Attack Yaris:

30 November 2012 : SV Sportscars sponsort William van Rumpt voor Time Attack Seizoen 2012:

Met Trots delen wij mee dat we vanaf nu de hoofdsponsor zijn van William van Rumpt met zijn Yaris.
Wij zullen hem ondersteunen tijdens komend Time Attack seizoen, en beginnen met zijn Yaris van een nieuwe krachtigere motor te voorzien!

 

30 september2012 : Yarisclub meeting Roosendaal en 14 Oktober 2012 Kletsmeet Corolla club:

30 september en 14 oktober hadden de Yarisclub en de corolla club een gezellige kletsmeeting waar wij ook in beide gevallen aanwezig waren.

 

16 September 2012: Automaxx Super Sunday 2012:

De afsluiter van het evenementen seizoen was ook dit jaar Super Sunday op Circuitpark Zandvoort, SV Sportscars had daar samen met Clutch Masters en OMI Performance 2 pitboxen.

 

17 Juni 2012: Fast Car Festival 2012:

17 Juni was Cirtuitpark Zandvoort voor de 2e keer de locatie voor het Fast Car festival, samen met Clutch Masters was SV Sportscars daar aanwezig.


 

13 Mei 2012: SV Sportscars sticker op Remco's witte Yaris:

Nadat we onder andere Remco en Tristan onze nieuwe stickers hadden gegeven heeft Remco deze nu ook op zijn auto geplaatsten het ziet er super netjes uit op de witte lak van de Yaris.

De auto van Tristan kreeg 3 nieuwe stickers, 2 kleine op de zijruiten en 1 grote op de achterruit, ook hier paste de kleurencombinatie perfect.

 

29 April 2012: JAF 2012
Ook dit jaar was SV Sportscars aanwezig op het JAF, samen met de mensen van Clutchmasters en celicas.eu
Ondanks het matige weer was het wel weer een spectaculaire dag.
klik hier voor een uitgebreider verslag

 

19 April 2012: Voorjaars opruiming!!!!!:
Het is weer voorjaar, de zon schijnt, de bloemen komen op en wij gaan een grote voorjaarsopruiming houden, alle Celica en Yaris onderdelen moeten weg en gaan voor zeer gereduceerde prijzen in de aanbieding.

 

7 April 2012: Toyota Corolla T-Sport onderdelen:

We hebben een Corolla T-Sport uit 2003 weten te bemachtigen voor onderdelen, helaas had deze lichte brandschade onder de motorkap, waardoor een deel van de ondedelen daar niet meer bruikbaar is, maar het interieur en bijna het hele extrerieur is nog in zeer goede staat.

 

28 Maart 2012: Einde vakantie:

In Maart hadden we aangepaste openingstijden, in verband met de vakantie van Marco, maar nu zijn we weer normaal geopend en ook zijn we standaard weer op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00

 

10 Januari 2012: Sponsor van Celicas.eu:

SV Sportscars is vanaf nu ook sponsor van Celicas.eu, deze jonge en dynamische club is de Club voor de sportieve Celica rijder

 

5 Januari 2012: SV Sportscars op Facebook:

Ook wij zijn nu te vinden op Facebook, het heeft even geduurd maar dan is het nu toch zo ver, ook wij hebben ons aan de grote facebooklijst toegevoegd.

 

1 januari 2012: Gelukkig nieuwjaar:

Wij wensen iedereen een goed en zeker ook een sportief 2012!

< Terug naar Nieuws: