Fast Car Festival 2012

17 Juni 2012 was het de tweede keer dat het Fast Car Festival in Nederland werd gehouden, en ook dit keer was Circuitpark Zandvoort de locatie voor dit evenement.
Fast Car Festival is een evenement voor snelle sportauto's van alle kanten van de wereld, zodra het snel en of uniek is was het welkom op de paddock.

Naast snelle auto's bekijken op de paddock werden er ook Time Attack races gehouden in verschillende klasses, en natuurlijk waren Michel de Zeeuw en Marco Verheijen ook hier aanwezig om deel te nemen.

Ze zaten in een zeer klasse met veel snelle auto's en het werd dus een zware taak voor beide om in de prijzen te vallen.

 

Naast de races trokken de supercars veel aandacht van de bezoekers, varierend van Porsches Audi R8 verschillende Ferrari's tot een Dodge Ram SRT-10 met de zelfe motor als een Dodge Viper V10, maar ook een Bugatti Veyron en een klassieke Ferrari 330 P4

Ferrari California:

Porsche 911 GT3 RS:

Ferrari 360 Time Attack auto:

Bugatti Veyron:

Ferrari 330 P4:

 

De lineup voor vertrek naar het circuit:

 

En op het Circuit waren ze ook te vinden waaronder deze Dodge RAM SRT-10:

Iets minder exclusief en prijzig, maar wel nieuw, de
Subaru BR-Z:

 

Tijdens het evenement hebben wij Bas Aarsen van Clutch Masters een nieuwe motorcover die in de kleur van zijn eigen Celica is gespoten kado gedaan:

Veel Plezier met je nieuwe cover Bas!!

 

Naast veel mooie autos en spannende races waren er ook veel ander moois om naar te kijken.

<back